Noutăți

Blog

  Înapoi
plant plant plant

Posted on 29 ian., 2020

Workshop Prezidiu

PREZIDIUL este de nelipsit în decorul floral al nunților și de cele mai multe ori, amploarea și îndrăzneala acestuia dau tonul conceptului unui eveniment. Să ai mereu în vedere că, după buchet, acesta este al doilea element floral pe care clienții tăi îl vor analiza cu atenție pe durata evenimentului. Așadar, un prezidiu impecabil și impresionant este echivalent cu satisfacția mirilor, credem noi.

După partea educativă, în cadrul sesiunii practice, vom lucra în echipe, 3 tipuri diferite de prezidiu:

* prezidiu de tip Cloud (nor);
* prezidiu de tip Upside-Down (în negativ);
* prezidiu de tip Continuous (Fluid)

Vor fi incluse:
– florile
– alte materiale necesare: tape, panglici, sârmă, burete floral etc.
– cafea/ceai/apă și gustări/ masa de prânz.

 

Mă concentrez pe structuri practice care să armonizeze partea teoretică și să-ți ofere statornicie.

Am creat structura acestui Masterclass sub forma unui workshop de 5 module.
Vei afla cum și de ce se folosesc diverse tehnici florale clasice, dar și aplicabilitatea lor în floristica actuală.
Ritmul cromatica și echilibrul stau la baza curentului garden style, aflat în topul tendințelor mondiale, de aceea ne vom axa pe acest stil în cadrul workshopurilor noastre.
Fie că dorești să îți lărgești cunoștințele în materie de buchete, prezidiu,centerpiece instalații sau lumânări și accesorii, sau să îți completezi portofoliu într-un mediu complet floral, seria de workshopuri din această primăvară te va ajuta să fii mai aproape de obiectivele țintite.
Exista etape în cariera oricărui florist/artist de blocaje sau o lipsă temporară de inspirație. Din proprie experiență considerăm că cea mai potrivită modalitate de a depăși această etapă este timpul petrecut în mijlocul comunității de floriști/artiști.
Suntem recunoscători că am avut ocazia să învățăm de la unii dintre cei mai apreciați designer florali internaționali, ne-am petrecut primii ani în această industrie ca ucenici interni și am experimentat astfel procesul creativ în floristică, de la munca cea mai de jos și am atins culmile acestei industrii.
Acum considerăm că este momentul să dăm mai departe, tot ceea ce am acumulat în acești ani.
Au trecut 7 ani de zile, de la primul contact serios cu designul floral, am învățat de la legende, ne-am plimbat în mai toate colțurile țării dar și în afara ei.
Ne-am adunat toate forțele și le-am pus în acțiune, creând instalații la scară largă, la festivaluri cât și alte evenimente. Ne trăim astfel visul, pornit dintr-o serie de coincidențe, momente pline de ambiție și multă determinare

plant

Trimite un comentariu

plant
ro_RORO
Powered by TranslatePress »