News

Blog

  Back
plant plant plant

Posted on 24 Feb, 2022

Cum cer o ofertă de nuntă clară la evenimentul pe care mi l-am imaginat?

 

Dacă ești pe cale să te transformi într-o mireasă atunci, tu ești prima balerină în sugestiile din jurnalul de azi. Totuși, te invit în conversație, în egală măsură – și pe tine designer floral sau organizator de evenimente. Mai jos ai un model pe care l-am realizat pentru a răspunde la o solicitare de ofertă pentru nuntă.

 

 

 

 

1. Data și locația evenimentului.

–  verific dacă am disponibilitate în data respectivă. 

În mod normal onorez maxim 3 evenimente / week-end. Totuși, pentru a coordona toată echipa este necesar să știu locația.

Indicarea locației este de asemenea necesară pentru a armoniza design-ul aranjamentelor florale cu arhitectura și designul interior al locației. 

 

 

 2. Ce compoziții florale dorești și în ce cantitate?

Te invit să urmezi acest exemplu:

 

 

 

3. Care sunt elementele de recuzită pe care le doresc?

Te invit să urmezi acest exemplu:

 

 

4. Pentru eveniment am alocat următorul buget: …………………

 Este acest buget realist? 

Aceasta este probabil întrebarea care de multe ori îi lasă pe clienți interziși, și totuși… 

 

Dacă ai un buget stabilit e important să mi-l transmiți să pot să-ți ofer sugestiile care se încadrează în ceea ce ți-ai dorit.

 

În cazul în care nu ai un buget stabilit pot să te ajut cu  ofertă  standard care conține  prețurile de la care încep colaborările mele. 

Dacă ești nehotărâtă, sau vrei un proces personalizat, poți să optezi pentru serviciul meu de consultanță, unde aliniem bugetul la dorințele tale în materie de decor pentru nuntă, astfel încât să avem o balanță echitabilă pentru ambele părți.

 

 

5. Ai stabilit un visionboard,  ai salvate câteva idei? 

 

Nu ezita, atașează documentul/ imaginile care te inspiră și sunt expresive pentru evenimentul tău. 

Toate discuțiile pe care le avem sunt confidențiale. Acestea îmi sunt de ajutor pentru a înțelege scriptic și vizual  care sunt preferințele tale pentru nunta ta.

 

 

 

6. Un e-mail de confirmare că ai primit oferta. 

 

Cum fiecare poveste are un început și un sfârșit și depinde de timpul nostru să-i dăm o cursivitate, un simplu mulțumesc, am primit – este formula magică pentru parteneriatul nostru, fie că acesta continuă sau nu.

 

 

Photo Credit: Ioana Porav

Toți sunteți pentru mine personaje importante în discuție. Îmi doresc ca în final, această poveste de basm să integreze și părerea ta – viitoare mireasă, organizator sau îndrăgostită cu flori. Aștept întrebări și sugestii pentru o narativă care să ne fie pe merit.

 

Sunt la un click distanță de nunta ta!

Exact, pentru că am pregătit un document – cerere de ofertă standard cu gândul la tine și din respect pentru timpul tău și-al meu. Te invit să o completezi cu răspunsurile tale. O găsești aici

 

Evenimentele desăvârșite sunt rezultatul creativității care învăluiește planificarea impecabilă.

 

 

Ca de fiecare dată îți mulțumesc pentru că ești aici și evoluăm frumos, împreună,

XoXo Elena Anne-Marie

 

plant

Trimite un comentariu

plant
en_USEN
Powered by TranslatePress »