News

Blog

  Back
plant plant plant

Posted on 29 Jan, 2020

Workshop Instalații florale

INSTALAȚIILE FLORALE sunt cel mai în trend element floral și pe bună dreptate. O instalație florală este cea mai eficientă carte de vizită a unui florist contemporan; instalațiile sunt cele mai fotografiate piese florale de la un eveniment, așa că invitații sau viitorii tăi posibili clienți se vor raporta la acestea când își vor alege furnizorul pentru evenimente viitoare. Vom depăși împreună temerile de a realiza instalații la scară largă, vei învăța tehnicile și secretele din spatele acestor impresionante elemente florale.

Vom aborda si subiecte precum stabilirea corectă a tarifelor pentru instalații, dar și cum abordăm construcția unei astfel de structuri

Ca parte practică, vom lucra, în echipă, o instalație la scară foarte largă 8/4 m. Instalație care va cuprinde toate tipurile de tehnici de construcție și hidratare a materialului vegetativ.

Un fotograf profesionist va documenta atelierul nostru și se va asigura că vei pleca acasă cu un set de fotografii profesionale pentru portofoliu.

Vor fi incluse:
– florile
– alte materiale necesare: tape, panglici, sârmă etc.
– cafea/ceai/apă și gustări/ masa de prânz.

 

 

Mă concentrez pe structuri practice care să armonizeze partea teoretică și să-ți ofere statornicie.

Am creat structura acestui Curs sub forma unui workshop de 5 module.

Vei afla cum și de ce se folosesc diverse tehnici florale clasice, dar și aplicabilitatea lor în floristica actuală.
Ritmul cromatica și echilibrul stau la baza curentului garden style, aflat în topul tendințelor mondiale, de aceea ne vom axa pe acest stil în cadrul workshopurilor mele.

Fie că dorești să îți lărgești cunoștințele în materie de buchete, prezidiu, centerpiece instalații sau lumânări și accesorii, sau să îți completezi portofoliu într-un mediu complet floral, seria de workshopuri din această primăvară te va ajuta să fii mai aproape de obiectivele țintite.


Exista etape în cariera oricărui florist/artist de blocaje sau o lipsă temporară de inspirație. Din proprie experiență considerăm că cea mai potrivită modalitate de a depăși această etapă este timpul petrecut în mijlocul comunității de floriști/artiști.
Suntem recunoscătoare  că am avut ocazia să învăț de la unii dintre cei mai apreciați designer florali internaționali, ne-am petrecut primii ani în această industrie ca ucenică internă și am experimentat astfel procesul creativ în floristică, de la munca cea mai de jos și am atins culmile acestei industrii.


Acum considerăm că este momentul să dau mai departe, tot ceea ce am acumulat în acești ani.


Au trecut 7  ani de zile, de la primul contact serios cu designul floral, am învățat de la legende, m-am plimbat în mai toate colțurile țării dar și în afara ei.


Mi-am  adunat toate forțele și le-am pus în acțiune, creând instalații la scară largă, la festivaluri cât și alte evenimente. Mi-am trăit astfel visul, pornit dintr-o serie de coincidențe, momente pline de ambiție și multă determinare.

plant

Trimite un comentariu

plant
en_USEN
Powered by TranslatePress »